Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

KONTAKTY

Můj osud s.r.o.
Podlišovská 1284
198 00 Praha
tel: +420 226 200 333
napište nám
IČO: 056 56 311 Nejsme plátci DPH
Osobní odběry pouze s platbou předem na účet

NOVINKY

arr3CD Jany Demeterové - HARMONICKÉ VZTAHY již v prodejiPřipravili jsme pro vás CD Jany Demeterové - Harmonické vztahy od 25.4. si jej u nás můžete také... arr3Světlo proti temnotě - již v prodejiPřipravili jme pro vás CD s rituály Markéty Steinbergerové a od 9.2. si jej u nás můžete také...

ZBOŽÍ V AKCI

Naše cena: 390 Kč
skladem
Naše cena: 1 850 Kč
skladem
Naše cena: 3 600 Kč
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

Naše cena: 360 Kč
skladem
Naše cena: 150 Kč
skladem
Naše cena: 360 Kč
skladem

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes

 

SOUHLAS SE ZPRACOVÁNÍM OSOBNÍCH ÚDAJŮ PRO ÚČELY UŽITÍ FUNKCE HLÍDACÍ PES

  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Můj osud r.o., IČ: 056 56 311, se sídlem Podedvorská 1493, Kyje, 198 00 Praha 9, zapsané v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 268462, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:
    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:
    1. využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dnía to za účelem:
    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:
    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
  1. Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  1. Osobní údaje nebudoupředány mimo území EU.
  2. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu eshop@vedmy.czs žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.
  3. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:
    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • právo vznést námitku proti zpracování, které je založeno na oprávněných zájmech Správce, třetí strany nebo je nezbytné pro splnění úkolu prováděného ve veřejném zájmu nebo při výkonu veřejné moci
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • na přenositelnost údajů, které Vám dává možnost získat od Správce osobní údaje, jež jste mu poskytli, v běžném a strojově čitelném formátu. Tyto údaje může Správce následně předat jinému správci, nebo pokud je to technicky možné, žádat, aby si je správci předali mezi sebou
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů